Wij zijn naar Odoo Experience in Brussel

Volgende week woensdag (8-11) is het eindelijk weer zo ver: de jaarlijkse Odoo Exper​ience in Expo hallen van Brussel. Dit keer de lancering van versie 17. dooIT gaat met een nog groter team naar deze Experience om alle nieuwe details van Odoo-versie 17 te kunnen verkennen. Sorry alvast voor het gevolg: onze kantoorbezetting is vanaf dinsdagmiddag 7-11 tot en met woensdag 8-11 minimaal. 

Natuurlijk ga je daarna van mij over de hoogtepunten lezen, als ook de nieuwe, handige en leuke functies van Odoo 17. Ik kijk zelf bijvoorbeeld uit naar de functie om app buttons op de home pagina in je eigen gewenste volgorde te kunnen zetten, maar er is heel veel meer!  

Misschien zie ik je bij Odoo Experience, de toegang is tenslotte gratis! Je kunt je nog aanmelden via deze lin​k. Maar let op: er is ook een tijdbesparende manier: direct (of achteraf) kijken via de livestream op het Odoo YouTube kanaal. Als je tijd hebt is het écht een aanrader om de introductie van v​ers​ie 17 door Odoo eigenaar Fabien Pinckaers te volgen op woensdagochtend 8 november van 9 tot 11 uur!

Wist je ook dat we gestart zijn met kennis delen via video's. Die staan nu op ons YouTube kanaal maar ook in de kennisportal van onze website, of klik gelijk hier naar de video's