Onze diensten


Laat het aan ons over.... focus op automatiseren van je bedrijf zodat jouw onderneming verder groeit!  Het werken met Odoo brengt je snel verder en zorgt dat je tijd krijgt om verder te bouwen aan je onderneming (of om die welverdiende vakantie op te nemen?). We helpen je namelijk op elk aspect van het werken met Odoo. Lees hieronder meer over onze dienstverlening en laat je ontzorgen.

Neem contact op met ons

AdviesJe zoektocht start met veel vragen. 
dooIT helpt je met alle vragen die je hebt. 


Je zoektocht start met veel vragen. En voor elk antwoord dat je gevonden denkt te hebben, komen drie vervolgvragen. Zonde om zelf veel tijd te steken in het zoeken naar antwoorden.


Natuurlijk wil je niet meteen een oplossing, je wilt weten wat handig is om het traject van een nieuw softwareprogramma aan te pakken. Onze consultants geven je hierbij een advies op maat. Met kennis vanuit de praktijk. En gezien vanuit een ondernemersblik.
 

Stel je vragen aan ons

Stap 1: laat je (op maat) adviseren 


Kennismaking

Online of bij u op locatie:
bespreken van uw eisen en wensen.

Demo op maat

Vertaling van uw eisen en wensen in een op maat Odoo demonstratie.

Offerte

Voor een vooronderzoek óf implementatie consultancy met training. 

Felicitaties!

Een warm welkom bij dooIT!
Samen met u bepalen we de planning en live gang.

Stap 2: implementeren in fasen 


Spreadsheet

1e dag kennismaken en doornemen implementatie spreadsheet: wie doet wat wanneer per Odoo app.

Instellen

Elke Odoo app doorlopen en de juiste instellingen voor jouw proces - samen - bepalen.

Importeren

Oude data meenemen: 
a. exporteren 
b. opschonen
c. importeren in Odoo

Testen

Check of de inrichting voldoet door goed te testen. Bespreek samen de test resultaten.

Training

We zorgen ervoor dat alle medewerkers een training op maat krijgen.  Zodat de live-gang soepel verloopt. 

Live-gang

Een warm welkom bij dooIT! Samen met jou bepalen we de planning en live gang. 

Stap 3: Plezierig werken in Odoo met dooIT supportOnze eigen supportteam op z'n Rotterdams. 


Kom maar door met die vragen. We begrijpen heel goed dat je eigenlijk liever geen contact wilt met een support-afdeling. Want dat betekent dat je ergens bent vast gelopen en niet weet hoe nu verder. Een foutmelding, een bug, een stukje kennis wat je je nog niet eigen hebt gemaakt. Het kan allemaal voorkomen.

Daar helpt ons supportteam je op de Rotterdamse manier: to the point en snel. Zodat jij weer verder kunt waar je was gebleven en zo weinig mogelijk vertraging op loopt.

We bieden telefonische support, e-mail support en remote support. Stel je vraag en we geven je een antwoord op maat. Of dat nu per email is of telefonisch. Wil je gebruikmaken van ons supportteam? Neem vandaag nog contact met ons op. 

Contact

Optie : We denken in standaard 
maar Maatwerk is mogelijk


Maatwerk van 
dooIT


Vanuit de praktijk hebben we gemerkt dat er behoefte is aan bepaalde functionaliteiten. Daarom hebben we zelf apps ontwikkeld die de puntjes op de i zetten tijdens het werken met Odoo.

Maatwerk 
klant specifiek


Elk bedrijf werkt op zijn eigen unieke manier. En stuurt op eigen richtlijnen en cijfers. Daarom kan het wenselijk zijn om bijvoorbeeld een eigen rapportage te ontwikkelen. De programmeurs van dooIT staan voor je klaar.

Nederlandse
programmeurs


We werken met uitsluitend programmeurs uit eigen land. Korte lijnen, snel schakelen. Niet onnodig lang overleggen, maar actie! Met de Hollandse mentaliteit programmeren ze bedrijven naar een hoger Odoo niveau.

Je krijgt een training op maat


Wij trainen alle medewerkers met het gebruik van Odoo Software. 

Je weet als geen ander dat het belangrijk is om software écht goed te gebruiken. En zoveel mogelijk functionaliteiten in te zetten zodat de software zich ook terug betaald. 

Daarom helpen onze consultants jouw medewerkers met het gebruik van Odoo Software. Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over. 

Contact

Stel je vragen aan ons


Splits e-mailadressen met een komma.We beantwoorden je vragen graag.Wil je meer weten over onze aanpak, dienstverlening of supportondersteuning?
Vul hiernaast het contactformulier in en we nemen contact met je op.

En nee, we zetten je niet meteen op onze mailinglijst, wel laten we binnen 24 uur van ons horen.