Demo Odoo


Wil je weten wat Odoo Software voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende demo op maat aan. Deze demo wordt speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld. We kijken naar de huidige bedrijfsprocessen en optimaliseren deze met Odoo Software. Vooraf al weten wat je kunt verwachten. Dat doe je alleen met dooIT!

Zien = Geloven
De mogelijkheden met Odoo Software zijn écht eindeloos! 


Je kunt je eindeloos blijven inlezen over de functionaliteiten van Odoo en tal van YouTube video's bekijken. Uiteindelijk gaat het om wat Odoo voor jouw bedrijf kan betekenen. En welke specifieke functionaliteiten jouw bedrijf verder helpen in het groeien en ontwikkelen.

Vraag daarom nu een vrijblijvende demonstratie aan van Odoo.
We laten je de apps zien die voor jóu interessant zijn en vertellen je meer over aanverwante zaken zoals implementatie, training en support.

We helpen je graag verder. Vraag hieronder je vrijblijvende demo op maat aan. 

Demo op maat voor jouw bedrijf?


Splits e-mailadressen met een komma.


Zien = Geloven. 
Vraag vrijblijvend een demo op maat aan.
 


Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen contact met je op om een datum in te plannen voor de demo bij jouw op locatie of online.

 


Download hier  de presentatie speciaal voor administratiekantoren. 

Laat je verrassen.....
bekijk hoe intuïtief Odoo is! 


En natuurlijk is Odoo ook (standaard) in het Nederlands verkrijgbaar als mede gecertificeerd voor de Nederlandse markt. Nederlandse uitleg video's bekijken? klik dan hier!